FAQs

Preguntes freqüents

Què és "La Gran Travessia de Llagut Català"?

És un projecte, on mitjançant la col·laboració dels diferents clubs de rem de banc fix de Catalunya, es pretén fer un seguit de travessies vogant, al llarg de tota la costa catalana, des de Les Cases d'Alcanar fins més enllà de Portbou.


D'on neix aquesta iniciativa?

A Catalunya hi ha un gran nombre de clubs de rem de banc fix en llagut català, on a banda de competir es practica l'esport del rem de manera lúdica.

En moltes ocasions hem coincidit i hem parlat de com ens agradaria recòrrer tota la costa catalana vogant. Fins i tot es parlava de fer com un Camí de Sant Jaume, per etapes.

Al març de 2024, veient l'interés general, el club Rem Cambrils va preparar un projecte i el va presentar al BISC a tots els clubs catalans amb vessant lúdica.

Quasi una treintena de clubs, els teniu al peu d'aquest web, s'hi han adherit.


Què he de fer per participar?

Per participar has de pertànyer a algun dels clubs adherits.

Si encara no ets vogador i t'agradaria introduir-te al mon del rem, posa't en contacte amb algun dels clubs de la teva zona. Tens els enllaços a les seves webs o XXSS al peu del web, clicant sobre el logo de cada club.


Quin és el calendari d'etapes?

Hem iniciat el camí realitzant l'etapa 1 el passat 18/05/2024. La propera es preveu a finals d'estiu, i en principi serà per la zona central de la costa catalana.

Cada any es realitzen vàries regates lúdiques, especialment a l'estiu, motiu pel qual la següent travessia es realitzarà cap a la tardor.

Registra't per estar informat de tot.